mapa ControlTech

ControlTech je osnovan 2000. godine i od početka djelujemo kao distributer proizvoda za industrijsku automatizaciju. Naš najveći partner je Rockwell Automation. Počeli smo s radom 2000. godine u Češkoj, kao “spin off” matične tvrtke SPEL (koja je na tržištu od 1990.). 2001. proširili smo se na Slovačku. 2003. godine osnovali smo ured u Mađarskoj, 2017. proširili smo distribuciju na Sloveniju i Srbiju, a 2021. počeli smo s radom u Hrvatskoj. Danas smo jedan od najvećih distributera proizvoda za industrijsku automatizaciju i upravljanje u regiji. Rockwell Automation nas je ocijenio kao Market Maker distributera.

Uvijek nastojimo našim kupcima ponuditi više od proizvoda. Imamo vrlo snažnu tehničku podršku prije i nakon prodaje i pružamo sve usluge vezane uz industrijsku automatizaciju (prvenstveno povezane s proizvodima i uslugama Rockwell Automation).

2006. godine stvorili smo odjel IndustryNet. U ovom odjelu fokusiramo se na industrijske i bežične mreže – naši glavni partneri su ProSoft Technology i Satel.

Od prvobitnih 18. zaposlenika 2000. godine narasli smo do sadašnjih 60. zaposlenika. U našem skladištu imamo proizvode vrijednosti preko 1,4 milijuna eura za brze isporuke našim kupcima.

Naši glavni kupci/reference su iz sljedećih industrijskih segmenata: transport, proizvodnja električne energije, automobilska industrija, cement, građevinarstvo i klimatizacija, zaštita okoliša, alatni strojevi, prerada hrane, staklo, rukovanje materijalima i komunalne usluge.

  

ControlTech Industrijska Automatizacija društvo sa ograničenom odgovornošću

Ulica Marka Marulića br.2
71000 Sarajevo

PDV (VAT) broj: 203087370006

E-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.